KAJ JE GASO-LINE?

PROGRAMSKE REŠITVE ZA MALOPRODAJO NA BENCINSKIH SERVISIH 

Programske rešitve GASO-Line podpirajo celoten spekter poslovnih procesov ter potrebe različnih uporabnikov v maloprodaji na bencinskih servisih in sicer 
od prodajnega mesta (POS), upravitelja servisa (BOS), do sedeža podjetja (HOS). Z napredno rešitvijo za izmenjavo podatkov, programske rešitve GASO-Line, omogočajo enostavno povezavo z zalednimi sistemi (ERP) in poslovnimi partnerji / dobavitelji.

Informacijski sistem je prijazen za uporabnike ter nudi vso potrebno podporo 24 ur na dan in 365 dni v letu Temelji na najboljši praksi ter standardizirani in zanesljivi osnovi.

Zasnova programskih rešitev GASO-Line ponuja enostavne postopke ravnanja, ki omogočajo delavcu, da posveti svojo pozornost kupcu ter nudi hitro, učinkovito in kakovostno storitev. Kljub temu je celotna programska rešitev zasnovana na način, ki omogoča hitro prilagoditev na specifične poslovne potrebe in zahteve, zgolj z uporabo spremembe parametrov v sistemu.

Celotno ponudbo zaokrožujejo Storitve podpore, ki dopolnjujejo naše izdelke z vrhunsko strokovno podporo pri vsakodnevnem vodenju bencinskih postaj. Ponudba vključuje različne ravni storitev (klicni center za podporo, podpora na terenu, razvoj po meri,...), ki skupaj naslavljajo vse potrebe in zahteve naših kupcev.

Za več informacij nas kontaktirajte na: info@actual-it.si

 

Prelistajte brošuro blagovne znamke Gaso-Line.