IMPLEMENTACIJA IN VZDRŽEVANJE PROGRAMSKIH REŠITEV SAP

Z blagovno znamko BUSINESS-Line pokrivamo poslovni segment informacijskih rešitev, ki temeljijo na globalno priznanih programskih rešitvah podjetja SAP AG. Podjetje SAP je že 40 let vodilno na področju poslovno informacijskih sistemov. Našim strankam pomagamo pri hitrem prilagajanju razmeram na trgu, večji učinkovitosti, produktivnosti in konkurenčnosti, ter redno optimiziramo poslovne procese. Pri tem ohranjamo natančen nadzor stranke nad njenim poslovanjem.

Programske rešitve SAP uporablja 263.000 velikih in srednje velikih podjetij v 190-ih državah. Rešitve so dodatno prilagojene 25 panogam in 11 poslovnim področjem (»LoB« – Line of Business). SAP je tudi vodilno podjetje na področju poslovnih aplikacij, programskih rešitev za poslovno analitiko ter na področju poslovnih mobilnih rešitvah, kjer skozi vse segmente ponuja najširši in najbolj modularen portfelj (»on premise«, v oblaku, hibridna izvedba). SAP programske rešitve temeljijo na konceptu integriranega sistema. To pomeni, da so vsi poslovni procesi med sabo povezani v enovit informacijski sistem, ki je tehnično in vsebinsko stabilen ter obvladljiv tudi na dolgi rok.

Osnovne programske rešitve so opredeljene kot Enterprise Management rešitve. Glavni predstavnik te kategorije je klasična SAP ERP Business Suite programska rešitev, ki pokriva vse ključne poslovne procese: od nabave, prodaje, logistike, distribucije in proizvodnje, do računovodstva, financ, kontrolinga ter kadrovskega področja (HRM).

Na osnovi najnovejše in-memory tehnologije SAP HANA je možno vpeljati poslovanje v realnem času, ter izvajati inovativne poslovne modele, ki izkoriščajo vso moč in hitrost te revolucionarne platforme. SAP HANA se lahko uporablja kot platforma za vse SAP rešitve.

Podjetjem, ki želijo izkoristiti ves potencial SAP programskih rešitev, vendar po dostopnejši ceni, nudimo SAP Business-All-In-One. Ta programska rešitev ponuja paleto predefiniranih standardnih poslovnih procesov, a z vsemi polnimi funkcionalnostmi klasične Business Suite ter možnostjo širjenja modulov in procesov skupaj z rastjo podjetja.

Nabor programskih rešitev se nadaljuje na področju poslovne analitike kamor uvrščamo rešitve za poslovno inteligenco (Business Warehouse in Business Objects), programske rešitve za planiranje in konsolidacijo (BPC–Business Planning and Consolidation) ter programske rešitve za prediktivno analitiko. Vse skupaj zaokrožujemo s ponudbo CRM sistemov (SAP CRM in Microsoft Dynamics CRM) ter dokumentnih sistemov (OpenText, Business Connect).

Za več informacij nas kontaktirajte na: info@actual-it.si

Prelistajte brošuro blagovne znamke Business-Line.